Vårt system

Visualisering

viaAnalyze-systemet ger tillgång till intuitiva visualiseringar som ska göra det lättare för våra kunder att fokusera på verksamhetens utveckling. 

Utan en enkel och tydlig presentation blir det svårt att hitta trenderna i ett stort dataunderlag oavsett hur stor möda vi lagt på avancerade sensorer och enkel inhämtning av omsättningsdata. Därför fokuserar vi på att skapa tydliga grafiska beslutsunderlag. Utöver grafer och tabeller presenteras data även i kartor och ritningar. Allt som behövs för att få fram rapporten du söker är en knapptryckning. 

Skärmar som visar exempel på statistik
Skärm med statistik på dagsrapport

Visualisering

Visualisera data med en knapptryckning

viaAnalyze-systemet har ett intuitivt gränssnitt där endast en knapptryckning behövs för att skapa en standardrapport. För besöksräkningen som har data ner till minutnivå i två olika riktningar så krävs så klart fler valmöjligheter än för omsättningsdata som oftast rapporteras på månadsbasis.

Men även om besöksdatan är mer komplex gör det intuitiva gränssnittet det enkelt att få fram de rapporter som du söker. Om du vill veta antal besökare per dag så klickar du helt enkelt på knappen ”Dag” och rapporten skapas direkt. Mouse-over visar väder och aktiviteter och ett enkelt zoomverktyg i grafen gör att du kan visa tidigare dagar utan att behöva ange datumintervall. Enklare än så kan det inte bli.

Realtidsdata

Hur många besökare just denna minut – Realtidsdata

Med de bästa sensorerorna och en kalibrering där inget lämnas åt slumpen kan viaAnalyze med mycket hög precision visa hur besökarnärvaron förändras minut för minut, i realtid. 

Exempelvis kan man i bilden se att en handelsplats öppnar klockan 9.00 och sensorerna börjar direkt detektera hur många som kommer in i butiken samt hur många som går ut. Klockan 9.52 befinner sig exakt 249 personer i lokalen.

iPhone visar statistik över besökare
Skärm med kartvy från systemet

Kartvy

Besökare i Kartvy

I utomhusmiljöer kan det vara fördelaktigt att se de olika besökspunkterna direkt i Google Maps. Men det är även praktiskt för butikskedjor och köpcentrum. Detta är så klart standard för alla viaAnalyze-användare. Klicka direkt i kartan på den besökspunkt som du är intresserad av så visas besökare i realtid, väder och aktiviteter men också hur många som besökt denna punkt under senaste veckan, månaden och året.

Fördelarna av ett integrerat system

viaAnalyze-systemet erbjuder användarna en stabil och informativ grund för beslutsfattande, förenklar de dagliga uppgifterna och frigör tid för att du ska arbeta strategiskt med nyckeltal.

Ikon skärm och förstoringsglas

Lätt att nå,
lätt att använda

Du kan lätt rapportera och följa butikens eller köpcentrumets utveckling genom att logga in på datorn eller direkt via vår användarvänliga mobilapp.

Ikon checklista

Ett system,
många applikationer

Besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering i ett och samma system. Med en knapptryckning kan du sköta hela verksamheten. 

Ikon timglas

Mer tid
för framtiden

Vi sköter insamling av data och skapar lättbegripliga visualiseringar av resultat, så att du kan fokusera på verksamhetens utveckling.

Skärmar som visar exempel på programet med linjediagram och cirkeldiagram

Kontakt

Vill du veta mer
om systemet?

Efter 20 år i branschen och 6000 installationer i 60 länder har vi nått en viktig insikt. Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering. 

Men en knapptryckning underlättar vi hantering av verksamheten idag, så att ni kan fokusera på verksamhetens framtid. Låt oss berätta mer genom att trycka på knappen nedan.

Lyhörd partner för ledande företag