Vårt system

Inloggning

Redan övertygad om fördelarna med viaAnalyze-systemet och har ett konto hos oss? Logga in direkt på rätt ställe genom att följa länkarna nedan. 

Med en knapptryckning får du tillgång till besöksräkning, omsättningsrapportering, samt intuitiva visualiseringar. Vi erbjuder vår erfarenhet, expertis, och den senaste tekniken för att göra det lättare för dig att fokusera på verksamhetens framtid. 

Personer går över en väg
Ikon shoppingpåse

Köpcentrum

Du kan lätt rapportera och följa butikens eller köpcentrumets utveckling genom att logga in på datorn eller direkt via vår användarvänliga mobilapp.

Ikon stadskärna

Stadskärnor

I Stadskärnebarometern kan du se utvecklingen av handel och besök i din egen stadskärna i relation till övriga deltagande stadskärnor.

Ikon kultur

Kultur

Besöksräkning i stadens hjärta. Följ aktiviteten i realtid, minut för minut, med endast en knapptryckning. 

Skärmar som visar exempel på programet med linjediagram och cirkeldiagram

Kontakt

Vill du veta mer
om systemet?

Efter 20 år i branschen och 6000 installationer i 60 länder har vi nått en viktig insikt. Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering. 

Men en knapptryckning underlättar vi hantering av verksamheten idag, så att ni kan fokusera på verksamhetens framtid. Låt oss berätta mer genom att trycka på knappen nedan.

Lyhörd partner för ledande företag