Hör av dig

Kontakt

För alla tekniska frågor rörande besöksräkning såsom installation, kalibrering, kontrollräkning, estimeringar och offertunderlag använder vi vår servicepartner Futurum Solutions. Futurum Solutions har många års erfarenhet rörande besöksräkning i de mest skiftande miljöer.

Anmäl via mejl support@futurumsolutions.com om du har du frågor eller funderingar kring din besöksräkning eller kanske har behov av en uppgradering eller en nyinstallation. Det går också bra att ringa  kundansvarige på telefonnummer +46 (0)736-16 59 34.

Anmäl via mejl support@manalyze.se för övriga frågor om mAnalyze omsättning och visualisering. Det kan handla om tappat lösenord för butik eller centrumledning eller kanske hur rapporter skapas i mAnalyze.

Personer på möte vid ett bord

Snabb åtkomst

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Omsättning

Försäljning och produkter

Fakturafrågor

Mikael Fröderberg,
Kundansvarig

Joakim Fröderberg,
VD

Fördelarna av ett integrerat system

mAnalyze-systemet erbjuder användarna en stabil och informativ grund för beslutsfattande, förenklar de dagliga uppgifterna och frigör tid för att du ska arbeta strategiskt med nyckeltal.

Ikon skärm och förstoringsglas

Lätt att nå,
lätt att använda

Du kan lätt rapportera och följa butikens eller köpcentrumets utveckling genom att logga in på datorn eller direkt via vår användarvänliga mobilapp.

Ikon checklista

Ett system,
många applikationer

Besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering i ett och samma system. Med en knapptryckning kan du sköta hela verksamheten. 

Ikon timglas

Mer tid
för framtiden

Vi sköter insamling av data och skapar lättbegripliga visualiseringar av resultat, så att du kan fokusera på verksamhetens utveckling.

Skärmar som visar exempel på programet med linjediagram och cirkeldiagram

Kontakt

Vill du veta mer
om systemet?

Efter 20 år i branschen och 6000 installationer i 60 länder har vi nått en viktig insikt. Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering. 

Men en knapptryckning underlättar vi hantering av verksamheten idag, så att ni kan fokusera på verksamhetens framtid. Låt oss berätta mer genom att trycka på knappen nedan.

Lyhörd partner för ledande företag