Hör av dig

Info@manalyze.se
0736-163954

Kontakta oss för alla frågor rörande besöksräkning i köpcentrum, butiker och stadskärnor och självklart även kundräkning i realtid med automatisk varning så att kunder och även vakter kan agera om antalet inne i lokalen närmar sig Maxantalet. 

Vi har 20 års erfarenhet och räknar 1 miljard besökare om året bara i Sverige så vi vet vad vi talar om. Vi ser fram emot ditt samtal. 

Anmäl via mejl support@manalyze.se om du är befintlig kund och behöver hjälp eller kanske vill aktivera realtidsräkning. Det går också bra att ringa  kundansvarige på telefonnummer +46 (0)736-16 59 34.

Anmäl via mejl support@manalyze.se för övriga frågor om viaAnalyze omsättning och visualisering. Det kan handla om tappat lösenord för butik eller centrumledning eller kanske hur rapporter skapas i viaAnalyze.

Personer på möte vid ett bord

Snabb åtkomst

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Besöksräkning

Omsättning

Försäljning och produkter

Fakturafrågor

Mikael
Kundansvarig besöksräkning och omsättnings

Joakim Fröderberg,
VD

Fördelarna av ett integrerat system

viaAnalyze-systemet erbjuder användarna en stabil och informativ grund för beslutsfattande, förenklar de dagliga uppgifterna och frigör tid för att du ska arbeta strategiskt med nyckeltal.

Ikon skärm och förstoringsglas

Lätt att nå,
lätt att använda

Du kan lätt rapportera och följa butikens eller köpcentrumets utveckling genom att logga in på datorn eller direkt via vår användarvänliga mobilapp.

Ikon checklista

Ett system,
många applikationer

Besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering i ett och samma system. Med en knapptryckning kan du sköta hela verksamheten. 

Ikon timglas

Mer tid
för framtiden

Vi sköter insamling av data och skapar lättbegripliga visualiseringar av resultat, så att du kan fokusera på verksamhetens utveckling.

Skärmar som visar exempel på programet med linjediagram och cirkeldiagram

Kontakt

Vill du veta mer
om systemet?

Efter 20 år i branschen och 6000 installationer i 60 länder har vi nått en viktig insikt. Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering. 

Men en knapptryckning underlättar vi hantering av verksamheten idag, så att ni kan fokusera på verksamhetens framtid. Låt oss berätta mer genom att trycka på knappen nedan.

Lyhörd partner för ledande företag