Vårt system

vi kan Besöksräkning

Besöksräkning med så nära 100% mätnoggrannhet som är möjligt att uppnå kräver inte bara sensorer med hög precision utan även kunskap kring var olika räkningstekniker bör användas, optimal kalibrering, automatisk systemcheck och en support som är alltid redo att hjälpa dig.

Men varför ställa sådana krav när man bara vill hålla koll på hur många som passerar en entré eller gatuparti?

Förändringar i besöksflöden noteras ofta i någon enstaka procent eller delar därav. Om vi då nöjer oss med att leverera besöksdata som har en noggrannhet på säg 90% så blir statistiken meningslös, anser vi. Istället levererar vi besöksflöden med högsta möjliga noggrannhet.

Vill du veta mer om kundräknare, kundräkning och besöksräkning så får du gärna höra av dig till oss via info@manalyze.se eller 0736-16 59 34.

Personer går över ett övergångställ

Vi räknar besökare i världsledande gallerior som Abu Dahbi Mall, och i det lilla biblioteket i Lomma utanför Malmö. Likaså på Drottninggatan i Stockholm, Vasamuseet på Djurgården och i den anrika Sturegallerian på Stureplan. Ser du en besöksräknare från viaAnalyze/Futurum Solutions/PassCheck så vet du att det är en trygg kund till oss. Vi finns överallt i skiftande miljöer för att vi gillar utmaningar. Därför använder vi den senaste tekniken från Tyskland, England och USA.

Mikael, Kundansvarig besöksräkning

0736-16 59 34, info@manalyze.se

Personer skakar hand

Licensavtal

Licensavtal för besöksräkning

Du köper inte besöksräknare. Du anlitar viaAnalyze / Futurum Solutions som levererar världens säkraste besöksstatistik. Överlåt det tekniska till oss. Du följer besöksstatistiken i mobilen eller på datorn.

Fördelen med licensavtal är att du har en fast månadskostnad där allt ingår. Du slipper ansvaret för teknik och hårdvara men du kommer alltid ha tillgång till den senaste tekniken då vi utan kostnad uppgraderar besöksräkningen vid större tekniksprång.

Våra priser per mätpunkt mejla: info@manalyze.se

Trygghet

Kontroll och service

Varje besöksräknare har en unik IP adress och är uppkopplad till internet. Besöksräknaren skickar statistik varje minut till vår databas, och en gång om dagen en statusrapport om sitt hälsotillstånd.

Om något blir fel kopplar vår personal upp sig mot räknaren via internet och gör en kontrollservice. Detta sker i bakgrunden och är inget du behöver tänka på. Du följer din statistik i mobilen eller på datorn, och vi tar hand om det tekniska inom ramen för licensavtalet.

Person med laptop
Personer på möte vid ett bord

Vi hjälper dig

Support

Licenskunden har vår högsta prioritet. Hör av dig till support@futurumsolutions.com, så hjälper vi dig.

Har du djupare frågor rörande teknik eller avtal så hänvisas du via support till rätt person.

vi kan besöksräkning

Besöksflödet i en butik, köpcentrum, stadskärna, bibliotek eller museum säger mer än tusen ord, enkätundersökningar, nöjdkundindex (NKI), eller kryptiska nyckeltal. Med hjälp av det integrerade viaAnalyze-systemet kan du lätt se dina besökare i realtid. Nöjda besökare leder till flera besökare!

Kärt barn har många namn. Här är några begrepp som vi regelbundet stöter på när vi får förfrågningar: footfall, People Counting, kundflöden, besöksflöden, kundräkning, kundtrafik, besökstrafik, besöksräkning. Vill du veta mer om vad alla dessa innebär? Hör av dig via info@manalyze.se och låt oss förklara.

Ikon skärm och förstoringsglas

Lätt att nå,
lätt att använda

Du kan lätt rapportera och följa butikens eller köpcentrumets utveckling genom att logga in på datorn eller direkt via vår användarvänliga mobilapp.

Ikon checklista

Ett system,
många applikationer

Besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering i ett och samma system. Med en knapptryckning kan du sköta hela verksamheten. 

Ikon timglas

Mer tid
för framtiden

Vi sköter insamling av data och skapar lättbegripliga visualiseringar av resultat, så att du kan fokusera på verksamhetens utveckling.

Skärmar som visar exempel på programet med linjediagram och cirkeldiagram

Kontakt

Vill du veta mer om viaAnalyze besöksräkning?

Efter 20 år i branschen och 6000 installationer i 60 länder har vi nått en viktig insikt. Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på besöksräkning.

Men en knapptryckning underlättar vi hantering av verksamheten idag, så att ni kan fokusera på verksamhetens framtid. Låt oss berätta mer genom att trycka på knappen nedan.

Lyhörd partner för ledande företag