Besöksräkning

PAsscheck, Maxi crystal Update

Har du redan PassCheck besöksräkning och Maxi crystal? Bra, för då har du ett av världens mest robusta system för besöksräkning och det mest spridda över världen. Men utvecklingen går snabbt framåt, så låt oss modernisera ditt PassCheck.

Med PassCheck Update lyfter vi besöksräkningen till vår molntjänst mA-Cloud och säkrar historisk data samtidigt som du kan svepa fram rapporter direkt i din mobil med rapportverktyget viaAnalyze.

Ja, du har uppfattat det rätt! Du har nu omvandlat PassCheck till viaAnalyze som är internetbaserat, modernt och supersmidigt, var du än befinner dig, utan att investera i ett nytt besöksräknarsystem!

Person sitter vid datorn

Det gamla

PassCheck/MaxiCrystal

PassCheck/MaxiCrystal är ett lokalt besöksräknarsystem där besöksräknarna är kopplade till en besöksräknardator som vi kallar för lokal server.

I den lokala servern finns Automaxi som bearbetar besöksdata till den lokala serverns databas, som slutligen lägger upp prydliga rapporter som du ser i rapportverktyget PassCheck/MaxiCrystal.

Låter det krångligt? Känn ingen stress, läs vidare!

Det nya

PassCheck Update

Om olyckan är framme och din lokala server går sönder så försvinner all historisk besöksstatistik för alltid och går inte att återskapa.

Vi rekommenderar därför att du uppgraderar med PassCheck Update. Vi omvandlar din lokala besöksräknardator till en så kallad Terminalserver. Din besöksstatistik kommer nu, varje minut, att skickas till vår molntjänst mA-Cloud, där statistiken hanteras och säkras. Denna molntjänst kallas även för Hosting.

När du aktiverat PassCheck Update kan du börja svepa fram rapporter i din mobiltelefon eller i din dator med det moderna rapportverktyget viaAnalyze, och bäst av allt, du slipper att investera i ett nytt besöksräknarsystem!

Hur fungerar det?

Passcheck Update innebär fyra enkla steg från anslutning av routern till att ta del av intuitiva visualiseringar via viaAnalyze-systemet.

01. Ansluta

När du mottagit PassCheck Updateförsändelsen så kontaktar du vår support. Med vår handledning ansluter du medföljande Router till besöksräknardatorn.

02. Omvandla

Vi omvandlar besöksräknardatorn till en Terminalserver och säkrar historisk data i mA-Cloud. Vi kontrollerar statusen på ditt besöksräknarsystem och vi ger dig en statusrapport.

03. Aktivera

Vi aktiverar systemkontroll från dina besöksräknare. Vår personal bevakar dina besöksräknare och notifierar dig omedelbart om något oförutsett inträffar.

04. Svepa

Nu kan du enkelt svepa fram rapporter i viaAnalyze, och du behöver inte längre oroa dig för datorhaveri eller göra upphandlingar för ett nytt besöksräknarsystem.

PassCheck Update

Frågor och svar

Jag är intresserad av PassCheck Update, hur gör jag?

Du anmäler ditt intresse till support@manalyze.se. Det räcker att uppge site och kontaktperson så hjälper vi dig med allt!

Hur lång tid tar det?

2-3 arbetsdagar efter att vi aktiverat PassCheck Update så kan du svepa fram rapporter i viaAnalyze och all din historiska statistik tryggas i vår molntjänst mA-Cloud.

Vad kostar det?

1495 sek/månad utan bindningstid.

Vad ingår i priset?

Se ovan i sektionen Hur fungerar det?

Måste jag köpa nya besöksräknare?

Nej, du behöver bara låta oss uppdatera er lokala server med PassCheck Update.

Är det bättre att köpa nya besöksräknare?

Nej, inte så länge dina befintliga besöksräknare fungerar. Vi säkrar besöksstatistiken i mA-Cloud och du använder viaAnalyze rapportverktyg som är det modernaste webbgränssnittet på marknaden.

Det låter för bra för att vara sant!

Hör av dig till support@manalyze.se så lotsar de dig till vår Kundansvarige eller till VD. Du får ett personligt samtal där du kan ställa alla dina frågor i lugn och ro.

Jag vill gärna prova utan att betala.

Varsågod att testa i 1 månad utan kostnad!

Vad är en lokal server?

Det är en besöksräknardator som är placerad i ditt köpcentrum och är kopplad till dina besöksräknare. I den finns programvaran Automaxi och en Databas som samlar in besöksdata från era besöksräknare.

Min lokala besöksräknardator är jättegammal, vad händer om den kraschar?

Kontakta omedelbart support@manalyze.se så skickar vi PassCheck Update och omvandlar besöksräknardatorn till en Terminalserver. Omedelbart så börjar Terminalservern att skicka statistik till vår molntjänst mA-Cloud. Sedan är faran över.

Vad är en Terminalserver?

Det är din lokala besöksräknardator som är uppkopplad mot internet och där vi aktiverat PassCheck Update. Varje minut skickas din besöksstatistik till vår molntjänst mA-Cloud.

Vad är daglig Systemkontroll?

Varje dag skickar dina besöksräknare information om sin status till oss. Vår personal kontrollerar och notifierar dig om en besöksräknare slutar fungera.

Skärmar som visar exempel på programet med linjediagram och cirkeldiagram

Kontakt

Vill du veta mer
om systemet?

Efter 20 år i branschen och 6000 installationer i 60 länder har vi nått en viktig insikt. Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering. 

Men en knapptryckning underlättar vi hantering av verksamheten idag, så att ni kan fokusera på verksamhetens framtid. Låt oss berätta mer genom att trycka på knappen nedan.

Lyhörd partner för ledande företag