Besöksräkning

Realtidsmätning av besöksnärvaro

Med anledning av COVID-19 har vi utvecklat en ny funktion där butiker och köpcentrum kan få tillgång till realtidsmätning av besöksnärvaron och visa den på sin hemsida eller på en skärm vid entrén.

För besökare är detta ett lättillgängligt och effektivt verktyg för att ta ett informerat beslut kring besöket. Detta kan leda till mindre coronaoro inför sitt besök och bidrar då till en mer positiv upplevelse av vistelsen.

Besöksnärvaron, eller Occupancy som det också kallas, kan även visas för zoner inne i lokalen som t.ex. en food-court eller ett övre eller nedre våningsplan.

Inne i ett shoppingcenter
B3D_G2_C1-3

Sensorer

Brickstream stereovideo

För att visa besöksnärvaron i realtid så använder vi en speciell besöksräkningssensor som håller reda på hur många som går in och ut ur lokalen.

Hur fungerar det?

Så här gör du för att aktivera realtidsmätning av besöksnärvaro i din butik eller köpcentrum

01. Ni kontaktar oss

Skicka mejl till info@manalyze.se där ni bilägger ett foto av respektive entré, samt ungefärlig takhöjd och entrébredd.

02. Vi levererar

Vi skickar sensorn senast 3 dagar efter beställning.

03. Ni installerar

Ni ombesörjer enkelt själva uppsättning av sensorn i taket ovanför entrén och pluggar sedan in den i ett helt vanligt 220V uttag.

04. Vi aktiverar

mAnalyze support aktiverar realtidsmätningen på distans så snart sensorn är strömsatt.

Vad kostar det?

Just nu 9900 kr per sensor samt 750 sek/mån i löpande kostnad.

Hur hög är mätnoggrannheten?

Vi använder världens mest avancerade besöksräkningssensor som garanterar minst 95% mätnoggrannhet för entréns IN och UT passager.

Om ni redan har mAnalyze Besöksräkning

Skicka mejl till info@manalyze.se med namn och ort på köpcentrumet eller butiken och informera oss att ni vill aktivera den nya funktionen besöksnärvaro i realtid. Vi återkommer då med information hur och när det kan kan aktiveras.

Lättillgängligt

Visa besöksnärvaro inbäddat på din egen hemsida

Vi mejlar en länk som bäddas in på er hemsida som visar hur många som är inne i lokalen eller zonen med uppdatering varje minut.

Effektivt

Visa besöksnärvaro på skärm via entrén

Ett effektivt sätt att ge besökaren information om det är hög beläggning i lokalen är att vid entrén på skärm visa Gaugen som värderar om det är lämpligt att besöka butiken eller om man ska avvakta tills antalet personer minskar. Linjegrafen visar om besöksnärvaron ökat eller minskat den senaste timmen.

Skärmar som visar exempel på programet med linjediagram och cirkeldiagram

Kontakt

Vill du veta mer
om systemet?

Efter 20 år i branschen och 6000 installationer i 60 länder har vi nått en viktig insikt. Ni är experter på er verksamhet, vi är experter på besöksräkning, omsättningsrapportering och visualisering. 

Men en knapptryckning underlättar vi hantering av verksamheten idag, så att ni kan fokusera på verksamhetens framtid. Låt oss berätta mer genom att trycka på knappen nedan.

Lyhörd partner för ledande företag